Terug naar overzicht

Wim Jaquet Sports

Personal Pricing, Lost sales reductie en specialisme in een niche markt brengen het succes

Wim Jaquet Sports is ruim 50 jaar de sportstore van midden Nederland. Met 3500m2 aan sportspecialisme in het hartje van Nederland en de online sportshop vind je bij Wim Jaquet Sports een breed assortiment aan kwalitatieve sportartikelen. Van een royale wintersportcollectie tot een uitgebreid running, sportswear en beach assortiment.

Meer doen voor vaste klanten en klantgroepen

Wil je meer doen voor vaste klanten, nieuwe klantgroepen bedienen door speciale voorwaarden te creëren of zijn er verenigingen waar andere prijzen voor gelden op bepaalde productgroepen? Personal pricing biedt de mogelijkheid om klanten of klantgroepen speciale prijzen te bieden. Prijsgroepen zijn bijvoorbeeld te definiëren op basis van artikelgroep/merk en wel/geen sale artikelen.

Voorbeelden om meerwaarde met personal pricing toe te passen: 
  • Verengingen die worden gesponsord; 
  • Loyalty-App gebruikers;
  • VIP klanten met een bepaalde status; 
  • Medewerkers van een bedrijf; 
  • Familie (van medewerkers) en (branche vreemde) collega ondernemers; 
  • ‘Ambassadeurs’ van de winkel(organisatie). 

Wim Jaquet Sports Race Department Team

Inmiddels zijn ruim 500 wedstrijdskiërs (2/3 van alle Nederlandse racers) lid geworden van de Wim Jaquet Sports Race Department. Een bewuste keuze omdat Wim Jaquet Sports alle 8-top racemerken vertegenwoordigd tegen sponsorprijzen. Om gebruik te kunnen maken van alle voordelen, kortingen, know-how en service dien je als race skiër lid te worden van het WJS Race Department team.  

Voldoet een skiër aan de voorwaarden? Dan hebben de Race Department leden allen een persoonlijke status korting (Bronze, Silver, Gold, Platinum, Diamond) om fysiek én online voor speciale (sponsor)prijzen hun wedstrijd benodigdheden aan te schaffen.

Big Data is hier om te blijven

Marketing manager Tessa Vermeulen; 'Wij weten dat we niet stil kunnen blijven zitten. Big Data is hier om te blijven en daar komt waarschijnlijk nooit meer verandering in. Door de koppeling met de kassa's en het e-commerce platform komen online en offline klanttransacties samen welke resulteert in een enorme groei aan data die wordt gegeneerd. Big data binnen Wim jaquet bevat nu al een schat aan informatie.'


De volgende stap is zo gemaakt.
Wij helpen graag. Contact
Scroll down