Terug naar overzicht

Epplejeck

De grootste ruitersportzaak van Nederland

De grootste ruitersportzaak van Nederland is ooit begonnen aan de keukentafel in het Groningse dorpje Nietap. Jacqueline en Adam, niet alleen partners in crime maar ook in life, hebben Epplejeck opgericht omdat zij het beeld van de ruitersportbranche wilden veranderen. Namelijk naar de sfeer, beleving en service. Epplejeck is de ruitersportformule in de ruitersportbranche met super hippe en moderne superstores en heeft maar één doel: fans maken 

Sinds de opening in 2008 telt Epplejeck elf filialen en twee webshops. In september 2015 zijn er een aantal Hypo winkels overgenomen. Deze worden stap voor stap omgebouwd naar de cultuur en het unieke concept van Epplejeck. Door iedere dag weer nét het extra stapje te zetten is Epplejeck trots dat ze tijdens de verkiezingen van Ruitersportwinkel van het Jaar in 2013 de publieksprijs gewonnen hebben en in 2014 en 2015 zijn uitgeroepen tot Ruitersportwinkel van het Jaar.

  1. Goed voor elkaar

Dat Epplejeck service hoog in het vaandel heeft staan wordt direct duidelijk aan de reviews. In meerdere onderzoeken is de afgelopen jaren aangetoond dat klantenreviews op organisatieniveau invloed hebben op het aankoopgedrag van de consument. Bedrijfsreviews hebben verschillende doeleinden en leveren een schat aan bruikbare gegevens op voor een organisatie. Impact op de omzet (vertrouwen werkt conversie verhogend) en feedback voor product- en serviceverbetering zijn waardevol.   

De volgende stap is zo gemaakt.
Wij helpen graag. Contact
Scroll down