Terug naar overzicht

Online marketing

Wat van belang is, is dat jouw merk op het juiste moment, op de juiste plaats en op het juiste device zichtbaar is.

Multiply is een innovatief online marketing bureau gericht op het vindbaar maken van websites in zoekmachines. Multiply is gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie (SEO), zoekmachine adverteren (SEA) en web analytics.

Elke dag voeren wereldwijd miljarden mensen de dagelijkse activiteiten uit op diverse apparaten en schermen. Leren, onderzoeken, praten en kopen. Tegenwoordig zijn er geen ‘online bezoeken’ meer. De potentiële klant is altijd verbonden en 90% schakelt tussen meerdere apparaten om een taak te voltooien. Een mobiel apparaat is niet langer alleen maar een stuk technologie van de gebruiker, maar een belangrijk onderdeel van hun leven. We gaan niet meer online, we leven online. Dat houdt in dat jij altijd op elk moment gevonden moet kunnen worden. Dat is op momenten dat mensen geïnspireerd willen worden, antwoord op hun vragen zoeken of op één van de honderden ‘ik wil’-momenten op een dag.

Bij Multiply is kennis één van de belangrijkste pijlers in het bedrijf. Om die reden zijn alle medewerkers bij Multiply gecertificeerd voor de producten van Google en Microsoft. Dat levert uiteindelijk stabiele en consistente kwaliteit op voor jou en je bedrijf.

Voor meer informatie www.multiply.nl


De volgende stap is zo gemaakt.
Wij helpen graag. Contact
Scroll down