Terug

Blog

Cybersecurity niet langer alleen een IT-kwestie

Security is een ondernemingskwestie. De wettelijke ontwikkelingen op gebied van datacontrole en privacybewaking vraagt om professionaliteit van alle partijen die actief zijn met klantinformatie. Met initiatieven zoals periodieke security scans, een afgeschermde testomgeving en implementaties van wachtwoord mailen per link en HTTPS op het gehele domein, speelt Divide in om aan te sluiten op jouw security beleid.

Aanvullende beveiligingsoplossingen van Leaseweb

Onze Hosting-partner Leaseweb biedt betrouwbare beveiligingsdiensten om domeinaanvallen en aanvallen op IP-adressen af te slaan. Domein en IP aanvullen zijn de meest voorkomende bedreigingen voor een e-commerce platform.

DOMAIN PROTECTION

Sla DDoS-aanvallen af met Web Application Firewall van Leaseweb. Deze beschermt de beschikbaarheid en toegang van de webshop bij een domeinaanval. 

DDOS IP PROTECTION

De Dedicated Servers, Bare Metal Servers en Colocatie services worden geleverd met IP-bescherming. Deze kunnen aanvallen tot 5 Gbps afslaan – wat voor veel incidenten meer dan voldoende is. Maar aanvallers worden steeds geavanceerder, daarom biedt Leaseweb extra diensten aan om bescherming te bieden. De Customized service biedt tot 8x meer bescherming voor het afslaan van IP-adres aanvallen. 

Meer informatie over aanvullende Leaseweb toepassingen? Neem contact op met Divide. 

BNR DDoS aanval interview

Interview Wijnand Jongen woensdag 3 mei 2017 BNR radio.De volgende stap is zo gemaakt.
Wij helpen graag. Contact
Scroll down

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. cookiebeleid.