Terug

Blog

Online maatkleding samenstellen

De aanschaf van een maatpak blijft iets bijzonders. De perfecte pasvorm en vrijheid in samenstelling maken het mogelijk kledingstukken volledig af te stemmen op persoonlijke stijl en smaak. The Society Shop biedt haar klanten nu ook de keuze om maatwerk van het merk SOC13TY volledig online samen te stellen. Consumenten hebben een totale keuze in items, stoffen, knopen en extra opties tot in de kleinste details. Lees meer over deze unieke toepassing.


Webshop manager Kees Dubbelaar over de integratie
We zijn een ‘Amsterdam brand’, maar onze stoffen komen van over de hele wereld. We bestaan sinds 1934 en geloven in service, maar dan ook echte service over alle kanalen heen. Dus ook online. Klanten kunnen 24/7 beginnen met het stap-voor-stap samenstellen, ter inspiratie vóór een bezoek aan een van de winkels of als de klant bekend is met zijn maten een daadwerkelijke volledige online (herhaal)aankoop!

Smartphone weergave | keuzemogelijkheden personalisatie maatpak online kopen  


Keuzemogelijkheid personalisatie(detail) met visuele weergaveHet verbeteren van de klantervaring staat bij fashion retailers centraal. Met verdergaande personalisatie mogelijkheden over de kanalen heen bieden we meerwaarde. In klantbeleving en keuzes voor de consument, om zoveel mogelijk controle te geven over hun (aan)koopgedrag.


De volgende stap is zo gemaakt.
Wij helpen graag. Contact
Scroll down

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. cookiebeleid.