Terug

Blog

Only for Men opening Het Magazijn in Lelystad

BEKIJK DE VIDEO | OPENING HET MAGAZIJN Op 21 april presenteerden Piet en Arthur Feenstra trots het dertiende filiaal van Only for Men. Hans Kraay jr. maakte ook deel uit van deze spectaculaire dag. Hij kreeg de eervolle taak om Het Magazijn officieel te openen samen met Piet, Arthur en storemanager Steven. Met de grote fashion outlet van ruim 1200 vierkante meter boort de mannenmodezaak ook fysiek weer een nieuwe markt aan. Naast de online uitbreiding naar België, de succesvolle integratie van de instore webshop en de samenwerking met 2Factors om omnichannel retailing in de praktijk te brengen.

Het Magazijn
Naast een enorm assortiment van topmerken tegen scherpe prijzen, spelen gemak en service ook in Het Magazijn een hoofdrol. Gespecialiseerde modeadviseurs, parkeren voor de deur en een atelier waar alles vermaakt kan worden  staan centraal. Nieuw in Het Magazijn is de Kantine: genieten van de lekkerste koffie, heerlijke snacks en de beste voetbalwedstrijden. Dit is de perfecte plek om als man tot rust te komen tussen het shopgeweld in Lelystad.

De volgende stap is zo gemaakt.
Wij helpen graag. Contact
Scroll down

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. cookiebeleid.