Terug

Blog

Gemakkelijk zélf de look en feel van je webshop beheren!

De flexibele content module bied je de mogelijkheid aan om geheel zelf de visuele invulling van je webshop te in te richten door middel van dynamische templates. Template(s) kun je zelf samenstellen en invullen om zo, heel flexibel, tot de ideale presentatie te komen. Met de flexibele content module kunnen (content) medewerkers zonder technische kennis direct aan de slag! Je hebt dus geen designers of webdevelopers nodig.

Flexibele content module in de praktijk

Only for Men is één van de fashion retailers die gebruik maken van de flexibele content module. Zij hebben overzichtspagina’s via de content module vormgegeven met visuals, banners, video’s en (SEO)teksten. Zo hebben ze bij Only for Men de boodschap en branding, uiteraard responive, optimaal gepresenteerd!

Hoe werkt het?
Stap 1). Selecteer een dynamisch template
In het beheersysteem (CMS) van de webshop kan een template worden opgeroepen, dit kan er een zijn of een keuze uit meerdere type opmaken.

Stap 2) Koppel content
De velden van het template bestaan uit een content, video en banner opmaak en kunnen desgewenst worden ingevuld.

Stap 3). Koppel de template aan een pagina (url)


Stap 4). Zoekmachine optimalisatie

Vul de meta data in. Ook de Robots.txt en canonical url zijn voor SEO doeleinde beheerbaar. 


Stap 5). Live!

Zet de pagina live en houdt overzicht aan welke pagina's een dynamisch template is gekoppeld. Bestaande pagina's kunnen worden geactualiseerd. 


Resultaat (praktijkvoorbeeld);


Ook de look and feel inrichting van jouw (toekomstige) webshop sneller en in eigen beheer aanpassen? Neem dan contact met ons op.

De volgende stap is zo gemaakt.
Wij helpen graag. Contact
Scroll down

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. cookiebeleid.