Terug

Blog

Strategische samenwerking met Prohandel

Prohandel is een Duits IT-bedrijf dat sinds 1998 specialistische oplossingen levert voor bedrijven die actief zijn binnen de fashionindustrie. Prohandel ondersteunt alle typen fashionbedrijven met haar ERP-oplossingen, van zelfstandige winkels tot filiaalbedrijven en van merkeigenaren tot distributeurs. De samenwerking tussen Prohandel en Divide is tot stand gebracht door TSS. De TSS retail vertical heeft nu met ACA, Divide en Prohandel een omnichannel software propositie voor de nationale en internationale fashion markt.

Omnichannel architectuur met Prohandel

Stephan Bliek, managing director van Divide: “Door de toevoeging van ons e-commerce platform hebben we een met Prohandel een unieke omnichannel propositie voor Duitse MKB-retailers. Onze visie en omnichannel architectuur is onlangs aan klanten van Prohandel voorgesteld en de reacties waren erg positief. Met de eerste samenwerking met Hillenbach GmbH, met 9 fysieke winkels en de webshop tara-m.de, als resultaat.

Divide.NOW is het omnichannel (e)commere platform voor retailorganisaties met fysieke winkels waar transformatie en integratie van digitale- en fysieke kanalen centraal staat. Het internationale .NET framework Divide.NOW is schaalbaar en koppelbaar binnen een groter IT-landschap waar omnichannel en een service georiënteerde architectuur centraal staan. Divide heeft de IT-architectuur van .NET met modules, functionaliteiten en integraties afgestemd op de fashion e-commerce branche. Samen met een breed netwerk van collega's en partners zoals Prohandel en tritonX.

De volgende stap is zo gemaakt.
Wij helpen graag. Contact
Scroll down

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. cookiebeleid.